#2086
Lot 12 bratari creştine occidentale bijuterii lucrate manual manual religioase set
Preț 26.00 lei
Categorie
Soparla
Stare
Activ
Modalitati de plata
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Transfer bancar
prețul de livrare
  • RO Prețul de transport maritim: 25.00 lei
  • Prețul internațional de transport maritim: 25.00 lei
termenul de livrare
15-30 de zile de la validarea on-line de urmărire a
returnează
sunt acceptate revine
protecția cumpărătorului
garanție de la primirea comenzii sau de restituire a banilor
Informații Vanzator

Vandut de arta

Membru din: 23.04.2015


Vezi mai multe articole ale acestui vanzator

Mai multe despre produs
Lot 12 bratari realizate manual, modele diferite.

TIMP de livrare: Vom trimite comanda din Lima, Peru, după 1-2 zile lucrătoare de la primirea plata dvs. Aproximativă timpul când veţi primi comanda dvs. este de 15-20 de zile. Urmarire USPS se aplică pentru Statele Unite ale Americii. Ar putea exista unele întârzieri din cauza aerului e-mail, dar în general, aceste întârzieri face apare nu frecvent. Mail este certificat, astfel încât dacă nu primeşti comanda în 1 lună, vom face o plângere formală la oficiul poştal. Timpul limită va fi 55 de zile.

EXPRIMA opţiunea de expediere: Va oferim, de asemenea, expres transport cu EMS. Utilizând această opţiune vă va fi capabil de a primi comanda in 5-10 zile în SUA şi în întreaga lume de 7-15 zile. Contactati-ne pentru a vă oferi especific expres transport preţul pentru această sumă exactă a produselor comanda cu noi.

REDUCERE pentru comenzi combinate: Dacă cumperi 2 sau mai multe loturi, există o reducere de transport maritim de 3 USD în fiecare mulţime suplimentare care cumperi. Vizitati magazinul nostru în Globul de oferte pentru a vedea multe alte produse pe care le oferim. Suntem angrosişti. Dacă sunteţi în căutarea pentru a cumpara produse de hundrends sau mii, vă rugăm să ne trimiteţi mesaj pentru pret special si cumpara-l acum mult.

Feedback-ul: Dacă sunteţi mulţumit cu produsul, vă rugăm să lăsaţi-ne feedback-ul pozitiv. Acest lucru va ajuta pentru a oferi servicii mai bune şi să ofere mai multe produse de vânzare. Când aţi evalua timpul de livrare şi transport Pret considera ne trimite comenzi din Lima, Peru. Dacă există orice fel de problemă cu comanda dvs., vă rugăm să ne trimiteţi mesaj şi ne va rezolva. mulţumesc.
Recenzii

Adresa dvs. de e-mail:

Întrebare: