#1017
Statuia de bronz a lui buddha, budismul-7 cm figurina de sculptură, de arte și meserii din tibet
Preț 72.10 lei
Categorie
Statui
Stare
Activ
Modalitati de plata
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Transfer bancar
prețul de livrare
  • RO Prețul de transport maritim: 24.72 lei
  • Prețul internațional de transport maritim: 24.72 lei
termenul de livrare
15-30 de zile de la validarea on-line de urmărire a
returnează
sunt acceptate revine
protecția cumpărătorului
garanție de la primirea comenzii sau de restituire a banilor
Informații Vanzator

Vandut de arta

Membru din: 23.04.2015


Vezi mai multe articole ale acestui vanzator

Mai multe despre produs
Statuia de bronz a lui Buddha, inaltime 7 a se vedea

Timp de livrare: va vom livra comanda din Lhasa, Tibet, după 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată. Ora aproximativă când veți obține comanda timp de 15-20 de zile. Urmărirea prin USPS se aplică pentru statele UNITE. Pot exista unele întârzieri din cauza aeriene de mail, dar, în general, aceste întârzieri nu se întâmplă de multe ori. Cutia este certificată, așa că, dacă nu Veți primi comanda în 1 lună, vom face o plângere oficială la oficiul poștal. Limita de timp va fi de 55 de zile.

Express-opțiune de livrare: oferim, de asemenea, livrare expres cu EMS. Folosind această opțiune, veți primi comanda dvs. în termen de 5-10 zile de 7-15 zile în statele UNITE și în întreaga lume. Contactați-ne pentru a vă oferi especific expres de livrare, prețul, suma exactă de produse vă rezervați cu noi.

Reduceri pentru comenzi combinate: dacă cumperi 2 sau mai multe loturi, este de livrare de o reducere de 3 USD pentru fiecare lot suplimentar, care sunteți de cumpărare. Vizitați magazinul nostru din globus pariuri pentru a vedea o mulțime de alte produse pe care le oferim. Suntem cu ridicata. Dacă sunteți în căutarea pentru a cumpara produse de hundrends sau mii, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la un preț special și "pot cumpara acum&ila;quot; pot fi multe.

Feedback: daca esti multumit de produs, vă rugăm să lăsați-ne un rezultat pozitiv de impact. Acest lucru ne va ajuta pentru a îmbunătăți nivelul de servicii și de a oferi mai multe produse pentru vânzare. Dacă există vreo problemă cu comanda Dvs., vă rugăm să trimiteți-ne un mesaj și vom rezolva. Multumesc.
Recenzii

Adresa dvs. de e-mail:

Întrebare: